6 maj 2020

6. maj, 2020

Tiden går så fort! Jag har blivit ett år och en månad.

Under det nya året har et hänt en hel del. Fanny min bästa hundkompis har flyttat hem. Vi är som helan och halvan och vi är oftast tillsammans. Alla promenader gör vi tillsammans och vi är alltid ute tillsammans.Det har varit mycket folk här i huset. Från vecka 7 och fram till den 12 april har vi haft extra folk i huset. Det har varit mattes barn och barnbarn. Innan dess  var Hanna här husses dotter. Hon hade en kompis med sig.

Nu är det extra tomt för det går ett virus som heter corona och matte och husse som är i riskgrupp får inte träffa varken barn eller barnbarn. Matte får inte ha hundträningar. Konstigt konstigt.

Vi har fortfarnde massor av snö i backarna och jag älskar snö. Jag blir totalt galen! Det är ju fruset vatten. Hel roligt att hoppa och gräva i. Matte blir ganska trött på mitt farande i kopplet, även Fanny börjar titta lite snett på mig när jag far runt.

Nu hoppas jag på att vi snart kan gå på golfbanan så jag får jaga golfbollar.

jag och min bästa lek kamrat som jag saknar så

6. maj, 2020

29 DECEMBER

29. dec, 2019

Tiden går så fort. Mattes dator vill inte jobba som hon vill så det  har inte gått att skriva på min blogg.

Jag har blivit stor 13 kg och leker med alla jag kan. Det har vairt jul med mycket folk i huset och jag har varit på promenad i Mora den 1 decmeber med massa Berer. Jätte kul. 

Matte bada mig och gjorde mig fin för att jag skulle ställas i Mora den 28 men hon blev inte tillräkligt frisk för att orka köra de 20 milen dit och sen hem igen.

Vi har massor av snö och jag älskar det.

11 november

10. nov, 2019

Nu har det gått nästan en månad och jag har varot på valpkurs två gånger och på agulity lek.

Jag börjar bli ganska kavat bland andra hundar.

Snön har kommit och jag bara älskar den men när det var 17 minus ville jag inte gå ut.

17 oktober

17. okt, 2019

Jag blir bara större och stötte nu väger jag 12 kg. Börjar trotsa matte en hel del. 

Jag  har varit på utställningsträning. den 13 oktober med Kricko. Lite läskigt var det med de andra hundarna men inte människorna. Det var en finsklapphund som skällde så både jag och matte fick ont i huvudet. Jag blev mindre rätt efter ett tag och sen gick det riktigt bra.

Den 14 åkte vi till Stockholm för att husse skulle byt höft. De andra hundarna här hemma fick åka till Hofors.

Vilken hämska stad! Folk över allt, hundar över allt, massor av flyplan som bullra, bilar som tutar och låter och en arbetsplats med borrar mm.

Matte tyckte det vaar nyttigt för mig att vara i Storstan.

Jag gjorde även lite bus bet sönder min fina rosa bur på två ställen. Näten var ganska lätta att riva i små bitar. Nu får matte jobb att försöka laga den. Hon köper nog en ny stålbur till mig att ha i bilen. Den gamla är nog inte så bilsäker så det var därför jag bet sönder den;)

Jag fick två nya hundkompisar. Jag träffa också en Perro som var 16 månader. Hon likna min mamma. Men jag gilla inte henne för hon morrade då hon ville leka . Jag förstod inte det språket. 

Hemma igen. 

Här fortsatte jag att vara busig. När matte packa ur bilen och stäng in oss i köket med valpgrinden 70 cm hög. Var jag plötsligt ute på gården. Jag bara hoppa över lätt som en plätt. Så nu är det dörrar som gäller fast jag har sett att det finns handtag och dessa går att hoppa på.