27 februari 2021

27. feb, 2021

Oj det är länge sedan matte hjälpte mig att  skriva. Hon har inte orkat efter det som hände lilla Ville.

Inga träffar har det heller blivit pågrund av cornonan. Livet har liksom varit så stilla.

Men jag har gått på nos träning och fick bästa betyg jag var född som en begåvning. Kunde gå efter mattes spår. Utan att behöva godis jag var mest intresserad av var hon gått. Sen fick jag träna special sök och var super duktig.

Jag har också varit på en konstik utställning online. Jätte lätt! Jag fick springa hemma och husse filma och så fick jag ställa upp och matte fick visa mina tänder samt mina fina linjer. Tror det eller ej jag blev bäst in show. Super nöjd var matte.

Nu har hon klippt av mig min fina päls hon tyckte att jag hade för myckeet tovar. Husse tycker att jag är finare med lång päls. Det tycker även min extra matte Emelie. 

Matte har hittat en kille till mig. Så nu ska jag bara ställas och göra PBH och ögon lysas. Går det bra kommer jag att paras nästa löp. Just nu löper jag för fullt och vill inte ha tikskydd. Det biter jag sönder direkt. Matte satte på mig Eiras trosor dom tog jag av mig. 

Hoppas jag får springa i en riktig ring och visa upp hur snygg och trevlig jag är.

2 augusti

2. aug, 2020

Tiden går så fort.

Matte och jag var iväg och para Fanny före midsommar. Efter det åkte vi till torpet några dagar sen upp till fjället igen. 

Åter ner till torpet för att fira matte. Vi torpet har matte satt upp massor av hinder till mig som jag tränar på . Höjdhopp, hopp igenom ring, tunnlar. Matte tycker attt jag är jätte duktig. Roligast är att träna med Elias. Det är mattes barnbarn.  Det går mycket bättre då.

Matte har tagit Hd röntgen på mig hon blev ledsen när det visade sig att jag har C på båda höfterna. Men hon sa att hon kommer försöka avla på mig i alla fall. I Finland får man avla på D. 

Matte har smsat med Marika där jag är köpt hon tyckte också att jag skulle avlas på för att jag har så fint temperament.  Så det blir MH test eller BPH i vår när jag blivit 2 år. 

Matte har fått hjälp att klippa ner mig helt jag fick bara ca 5 mm kvar av min fina päls. Inte kul jag fryser ju nu. Fast jag torkar ju fortare efter alla mina bad i sjön vid torpet.

Jag löper

20. jun, 2020

Nu är jag en stor flicka jag löper för fösta gången. Jag börja löpa den 10 juni.

Slalom men matte tar fel hand och leder mig med denna gång

23. maj, 2020

Jag lär mig snabbare en matte!!

Träning första gången över ett hinder. Fattar snabbt

23. maj, 2020