24 november

24. nov, 2021

Jag finns inte längre så nu får matte spökskriva.

Under juni började jag äta dåligt. Ville inte gå på mina långa promenader.  Husse Rolle gjorde allt för mig. Vi fick åka till veterinären i Hofors sen till Strömsholm men ingen kunde hjälpa mig. Jag blev bara svagare och sagare.  Levervärdena steg.

Tillslut fick jag  hjälp att springa vidare. Matte Ingalill och Husse Rolle var med mig när jag fick somna in i bakluckan på min favoritplats. 

Jag vet att  det är mycket tomt efter mig. 

Rolle saknar mig enormt. 

Jag hoppas han känner att jag går vid hans sida.  Jag somna in efter midsommar.

8 Maj

8. maj, 2021

Hej hallo.

Jag har flyttat för gått till Roland och Lisbeth. De är jätte glada och jag också. Loppan och jag var ju inte värdens bästa vänner. Även om vi var helsystrar. Vi var konkurrenter om mattes gunst. Jag ville ju gärna ta kål på Loppan om jag kunde. Ta hennes plats i flocken.

Nu har jag det lungt och skönt och jag ska ju inte ha någon kull. Den tiden  för mig är ju avslutat. Jag är ju hela  7 år. Snar 7½ år.

Nu får jag en tryck pensionärs tid bland andra pensionärer. 

Eva som hade mattes Pitch och köpte Frodo av matte är ofta hos Lisbeth så jag får även massor av kärlek från henne och matte hälsar på mig när hon är i Hofors. 

Jag kommer sakna min kompis Pyret. Hon kommer förstås också och hälsar på.

Kanske skriver jag någon gång här på bloggen. Vovo vobv från mig

1 november

1. nov, 2020

Vov.

Mycket har hänt. Jag har varit på parningsresa till skåne. Det blev ingen bra parning och nu när jag var på ultraljud i torsdags var jag tom i magen. Inga valpar. 

Matte har beslutat att jag ska slippa få valpar för att jag nu kommit upp i åren och mina knän verkar var lite slitna. Jag haltade i söndags förra veckan men nu går jag bättre igen men jag får lite inflammations hämmande tabletter morgon och kväll nu. 

Matte tycker att en valpkull skulle slita för mycket på mina knän. 

Matte har också beslutat att jag ska få bo mer hos Rolle och Lisbeth. Det blir lugnare så mellan mig och Loppan. Affi blir ju 10 år i dag och hon orkar inte när vi bråkar hemma.

16 februari

16. feb, 2020

Hej VOV

Jag fäller nu massor. Så jag är snart påväg in i löp. Jag kommer paras detta löp!!! Ni får veta med vän när jag träffat honom.  Matte kan inte vänta hon  vill så gärna ha en valp från mig. Hon säger att jag eller Fanny ska få hennes sista berner tik som hopperligen ska gå i avel. Hon tänker nog avla på Perro också om nu BeautyPyret håller måtten. Vi får väl se hur det blir.

17 oktober

17. okt, 2019

Det har hänt en hel del här hemma.

Jag har löpt och även blivit parad. Märkligt det hela. Tog ett prog. prov på 8 dagen och matte fick svar att det låg på 34 vilket betyder parning snarast. Så vi fick kasta oss ner till hanen fast jag visste ju att det inte var tid. Min nya fästman var inte så där intresserad och jag ville inte alls. Matte trodde inte på värdet så hon åkte till en annan vet. och tog både utstryck och nytt prov. provet vissade 7 och utstrycket sa att det inte var tid alls. 

Matte blev lite arg för hon sa nör hon fick första värdet att det måste vara fel.  Vilklet det var!!

Tog nytt värde efter 8 dagar och då var det dags så då åkte vi ner. Parningen gick väl så där. Jag ville och ville. Men nu hoppas vi i alla fall på valpar i början av december.

Matte kände på mig igår. Hon hoppas så. 

Om två  veckor ska jag på ultraljud.  VOV VOV