8 Augusti

9. aug, 2019

Matte väntar på att jag ska börja löpa så vi kan åka husbil ner över. Jag ska ju paras igen detta löp.

Matte jätte glad för det. 

Matte vill så gärna ha en valp efter mig, Så jag hoppas att det blir några denna gång.

Fanny ska ju paras i januari och det ska även Idun göra. Jag vet att matte helst vill  ha en valp från mig.

Jag ahr varit mycket hos Roland och Lisbeth denna sommar för att det har varit lite rörigt hemma med mycket folk och ny valp. 

Om jag får säja det själv får jag mer uppmärksamhet hos Roland och Lisbeth för där får jag allt jag pekar på. Inte trängas med Affi och Loppan. 

28 juni

28. jun, 2019

Lycka! bara jag fick var med i husbilen med matte. Sova med henne är mmmm. Matte ska i väg och para igen så då delar hon ut oss hundar. Jag får så klart vara hos min bästa ROLLE.  Hoppas nu Idun blir dräktig så matte blir lite extra glad i hjärtat.

17 juni

17. jun, 2019

Hej

Nu ska jag berätta något som jag tycker är roligt. Jag ska få följa med Lisbeth och Roland till Sveg till deras stuga i skogen. Ella kommer också dit med sin matte och husse.

Loppan och Affi får stanna hemma vov vov på dom.

Den 30 har vi hund träff igen i Orsa. Då ska jag träna igen. Sist gick det ju inte så jätte bra. Matte hadde fel skackel. Den var för trång för mig.

4 juni 2019

4. jun, 2019

Hej vov vov.

Lite länge sen sist. Nu har alla tre fått vara med på hundträffen i ORSA KUL KUL. Men jag är lite tuff mot andra tikar. Det är bara gamla Ella som jag gillar. Affi och Loppan vi får ju vara på olika plan här hemma tråkigt men så får det bli för jag hoppar på båda två.

Jag gilla inte den nya skakeln till två hjulingen. Hoppas matte hämtar den gamla till mig nästa gång som blir den 30 juni.

Jag har fått följa med Rolle till Sveg över helgen för matte och husse ska på utflyckt. Jag gillar Rolle jätte mycket han är bäst!!!! Får jag följa honom hoppa jag in i hans bil direkt.

Jag är mycket lydig hund!!!! Gosig och matte säger att jag är super glad.

16 maj 2019

16. maj, 2019

Ja ha jag fick inte följa med denna gång på hundträffen. Jag var för skendräktig! Mjölk i juvren och jag gräver jätte gropar till valparna som jag tror jag bär på. Typiskt att det ska vara tomt där inne.

Jag har blivit ganska bestämd av mig.När vi är ute och går  tar jag på mig en gå hem min när jag vill gå hem. Stannar och vill inte gå en meter till.

Matte har planerat att åka i  väg neråt när jag börjar löpa i augusti. Tänk att jag ska få träffa en snygging igen.

Få se om jag får träna drag i helgen. Hoppas hoppas!