30 april

30. apr, 2019

Nu gräver jag för fullt. Jag tror ju att jag ska ha valpar ävven om jag nu är tom. Jag tänkte göra en lya under altan. Vad säger ni om det.

Förresten jag glömde att berätta att min livmoder är helt som vanligt nu. Det kan nog vara så att jag faktiskt har haft valpar där inne men att de av någon anledning inte var helt ok så de försvann.

Matte tänker låta mig träffa Totte igen nästa löp. KUL KUL . Jag gillar ju hanar när jag är på G.

1 april

1. apr, 2019

Inget april skämt!!

Jag var på ultraljud i dag. det fanns inga alpar i magen. Jag ska tillbaks på måndag nästa vecka för att se om det ev. är en där inne. Min loivmoder var förstorad. Så det kan ha funnits smått där inne. Matte är jätte ledsen. Hon ville så gärna ha lite smått här hemma.

Bara tråkigheter som det ser ut.

Solen lyser och det är vår i luften. Vi har mycket snö och kallgrader på natten men på dagen är det plus.

Fåglarna kvittrar och det är ljut ute.,

Hoppas matte kan må lite bättre. Jag ska  ju paras igen med Totten. Men då blir det höst valpar.

Torsdag den 7

7. mar, 2019

Nu börjar jag bli normal igen. Jag har fått för mig att rida på allt jag kan = Husse och matte. jag har ätit dåligt nu under höglöp men äter bättre igen. Brorsan Kasper har nog borrelia han ska få medicin mot det från ikväll. Hoppas hoppas att han kommer må bättre. Sluta hänga med huvudent och vingla omkring.

På bilden jag och Totte som kramas

Nu vräker snön ner igen. Skönt för då kommer vi ha snö ett bra tag till.

Matte har fått för sig att ändra här hemma igen flytta vävstolen till lägenheten och soffan till rummet med öppenspis.   Det kommer att ta tid för allt måste skruvas i sär.

tisdag den 5 mars

5. mar, 2019

Nu har matte, jag och Eva varit på lång resa. Vi åkte och åkte ända ner till sydligaste Sverige. Så nu har jag åkt bil från nordligaste Norge ner till sydligaste Sverige på minre än ett år.

Jag har blivit parad med Totten en mysig lugn och go kille. Han hade tassar som en björn. Bilder kommer när matte fått ur dem ur mobilen.

Hoppas nu att jag blir dräktig. ( två försök). Om så blir kommer valparna i början av maj, lagom till att Fanny flyttat ur lilla valplådan till valphagen,  om hon nu är dräktig. Hoppas det för då blir matte så glad.

Tomt hemma nu när mormor Arven inte finns med oss längre. Hon styrde ju och ställde här hemma.

20 februari

20. feb, 2019

Nu löper jag. Jag börja löpa i  måndags tror vi. Jag är ju noga med att tvätta bort alla blodfläckar så det är svårt för matte att se.

På Måndag nästa vecka ska jag till veterinären för att ta progvärde. så matte vet när det är dags att åka med mig til min nya snygging.

Blir det en bra parning så kommer det kanske valpar i början av maj. Matte önskar så och jag med. Det skulle vara roligt att få lite knytt.