1 augusti

1. aug, 2022

My har fått flyttat till Norge. Hon kom till en jätte trevlig barnfamilj. Matte är jätte glad att hon kom just dit. Sniff ska få stanna hemma här. 

Vi har varit på utställnings träning. Då kom både Spik och Mymlan " bella". Jätte kul tyckte matte. Jag var mest arg på Bella morra åt henne fast hon är min valp. Matte fatta inget.

I helgen ska vi på utställning igen. 

Fanny har traslat till det hon löper oen månad för tidigt. Inte kul. Hon ska ju paras med en snygging i Stockholm. Få se hur matte får till det med parningar och utställningar.

25 juni 2022

25. jun, 2022

Tiden går så fort. Matte har nästa slutat att jobba med våran hemsida!! TRÅKIGT!

Två av mina valpar är fortfarande hemma. Hoppas att Lilla My ska få ett nytt hem. 

Jag har varit på  utställningar. Vänersborg där blev jag bästa tik i öppenklass och fick CACIB. Sen var jag i Leksand på specialen där fick jag excellent utan placering. 

Mini fick VG 

Jag rymmer i ibland uti sjön. Simmar omkring tills matte och husse är jätte oroliga.

Matte ska ställa mig några gånger till i sommar och hon hoppas på att hitta en fn hane till mig nästa år.

lek i hagen

30. apr, 2022

Morgonstund

30. apr, 2022

30 april 2022

30. apr, 2022

Vov. Nu har det gått 6 veckor sen mina små kom till värden. De växeer så det knakar. Alla tre har fått namn,  Sniff en brun hane med svans och vitt teckning, Mymlan utan svans hon är svart med vit teckning, sen Lilla My som är svart med vit teckning och en kort svans. Mymlan ska flytta till Tällberg när hon blir 10 veckor hon ska vara på  foder och kommer kallas för Ella. Lilla My och Sniff har inte fått några hem som matte vill ha så de får kanske stanna tillsvidare. 

Småttingarna har fått flytta ut i allrummet i den stora röda hagen. De lever rövare och matte säger att de är mycket vildare en berner valpar. Jag försöer få dem att sluta dia men det är inte lätt. Matte försöker få dem att äta uppblött foder. Jag vill gärna äta upp deras mat.