2 augusti

2. aug, 2018

Mamma Sandy skulle fyllt 7 år idag. Trist att hon aldrig fick veta att jag flyttat hem igen. Jag har börjat fälla massor av päls. Matte kamma ur mig en hel påse i dag. Jag ska nog börja löpa snart. Kul kul för då ska jag få para en snygging säger matte.  Syrran Loppan får nog inte para mer för hon mår inte bra i sina hormoner säger matte. Vi får väl se vad veterinären säger i morgon då Loppan och Efraim ska till henne.  Efraim ska göra rent tänderna. Loppan ska få livmodern undersökt.

Matte har anmält mig till en ny utställning i Rättvik. Sen ska jag visst få åka till Högbo om jag fortfarande inte har tappat all päls. Eller har börjat löpa.

Text

25. jul, 2018

22 juli

22. jul, 2018

Det har varit rörigt i huset. Först vecka 27 kom 10 personer som jag inte kände. Sen åkte dom och vecka 28 kom det 8 nya ( några av dom hade jag träffat). Sen åkte dom och då kom det 12 nya. Rörigt och oroligt i flocken.

Jag och Loppan har haft en rejäl fajt. Loppan har ofta gått och markerad på mig genom att lägga huvudet på min hals och rygg. Jag blev riktigt arg på henne när jag ville hälsa på barnen och hon kom där i ett tängtläge och la huvudet på halsen. Jag blev rigtigt arg och morra. Då flög hon på mig och jag på henne. Fy då!

Matte blev jätte arg på Loppan fast det var ju mitt fel också.  Trist trist för nu sover vi inte bredvid varandra länge.  

Dagen innan detta hände var jag på hundutställning. Jag blev BIR och BIG. Fick jätte fin kritik.

8 juli

8. jul, 2018

Åter en dag på kontoret! Lite tråkigt i längden så jag blir lite busig när iv ska gå ut hoppar och biter i kopplet. matte blir arg på mig jag har uppfört mig så både när vi skulle gå till bilen, när vi skulle ta en promenad och när vi kom hem. Jag skäller på henne också. Jag blir ju överglad när jag är den som får följa.

Kasper fick följa med på en vandring upp på Nibfjället. De andra fyra fick vara hemma.

Jag som kanslist

6. jul, 2018