3 november

3. nov, 2018

Regn och rusk.

Inte lika roligt att gå ut och gå men det blir i alla fall några promenader per dag. 

Jag och Kasper går tillsammans och vi jagar renar om det kommer några.  Kommer det ren blir vi uppkopplade annars får vi gå mycket lösa för vi är duktigare än Loppan som är som ett yrväder.

Matte letar hanar till oss som ska paras i vår.  Jag har ju kanske kvar en hane från förra gången som jag skulle bli parad men jag var ju lite för sent ute.

Jag är väldigt duktig på att dra kärra. Nu väntar jag på snön så jag kan dra pulka.

22 oktober

22. okt, 2018

På fjället igen.

Matte och husse är hemma från Spanien den har haft det bra men jag tror matte längta hem till oss med fyraben. Jag har ju varit hos Rolle och Lisbeth tillsammas med Kasper. Vi har skött oss!

Först fick vi åka till Sveg och vara där i lite drygt en vecka sen bar det ner till Hofors. Rolle låter oss spring lös i skogen men ibland blir vi lite olydiga och jagar rådjur. Då blir vi upp kopplade igen. Jag skäl mat!! Så fort jag kan knycker jag en macka eller något annat som kan gå ner i min mage. INTE grönsaker. Inte en morot, inte något som kan vara en grönsak eller en frukt.

Igår var vi i Orsa igen på Sennen träff. Jätte kul!! Jag fick öve att dra vagn och springa rallylydnad. Jag är riktigt duktig.

Se bilden på mig och Fanny som också hör till kenneln men är på foder.

24 SEPTEMBER

24. sep, 2018

I går i strålande höst väder var jag med Matte och Kasper på hundträff i Orsa. Vi skulle öva oss att dra kärra. JAG VAR BÄST!!! Fanny som hör till kenneln och bor här ibland var också duktig. Kasper var först lite ngslig för vagnen men sen gick det jätte bra han var super duktig han också.

Snart åker matte och husse på semester och jag ska få åka med Kasper till Rolle och Lisbeth, de andra fyra får åka till Eva, Ella och Reino.

Hösten är som rogivande säger matte. Hon vill hälst vara hemma med oss.

Jag undrar vad hon kommer hitta på nästa hundträff.

20 september

20. sep, 2018

Blåser för mycket!

Ronja är fortfarnade hängig. Matte var hos vet. i Norge i måndags. Ronja hade inflammation i båda öronen. Så hon fick antibiotika till öronen. Hon är så hängig att matte nog åker till vet. i morgon. Inte kul när hon inte vill äta. Men jag vill ju gärna äta hennes mat också. Här hemma tycker dom att jag är en mat tjuv.

TRE gånger har jag knyckt mackor och en gång åt jag en halv form men kålpudding. Ingen av de andra hundarna gör något likanande. Men det är ju bara jag och Kasper som är så stora att vi lätt kommer upp på bänkarna så vi kan se vad som finns där. De andra känner ju bara lukten

Se kortet jag på altan.

16 september

16. sep, 2018

Vov vov i solen.

I går ringde min gamla husse och matte och undra hur jag hade det. De saknar mig säger dom. Jag har ju det jätte bra här där jag är nu. Massor av hund kompisar. Även om Loppan och jag inte är bästa vänner men det blir vi nog snart eftersom hon inte har någon livmoder kvar och då behöver vi ju inte slåss om vem som är bästa alfa tik.

I natt var det frost så nu är vintern på väg.

Snart ska jag på hundträff igen i Orsa. Jag och Kasper få följa med. Sen veckan där på kommer matte och husse åka bort ett tag igen så då ska vi vara i Hofors som vanligt.

Ronja börja bli lite dålig så matte är orolig för hennes hälsa. Hon är ju drygt 10 år och det är ju mycket för en Berner. Mormor Arven är ju ett år älder men mycket piggare trots att hon fått 14 valpar.

Se kortet bredvid. Jag i solen på en promenad