21 juni torsdag

21. jun, 2018

Vilken glad dag!

Regn men jag har fått följa med matte och Ella till golfbanan. BARA JAG! Vilken lycka! Matte ska arbeta på kansli och Ella fick följa med för att hjälpa till med lite av varje.  Jag får vara med inne på kansli och alla som löser greenfee hälsar glatt på mig och tycker att jag är så fin. De ni!!!

Jag har börjat äta ganska bra! Det syns. Matte vill väga mig jg ser inte ut som ett benrangel längre. Jag har lite svårt för Luna hon och jag är liksom lite revaler om mattes gunst. ( Även om Ellas).

I dag kommer Emalie, Eira och Niclas men inte Effe han ska fira Midsommar någon hos Siv som är han sextra matte. 

18 juni 2018

18. jun, 2018

Som vanligt har jag fått varit hemma när matte varit på vift med Luna Puma. Först var hon på utställning i Leksand åkte den 8 juni för att ställa Luna den 9 på officel utställning i Leksand. Det var hon och Efraim som skulle ställas. Det gick bra för båda två. På vägen hem från utställningen bytte husse och matte bil och matte åkte vidare till Göteborg på konfirmation den 10 juni. Luna åkte med husse hem igen.

Matte kom hem den 11. Åkte igen på torsdagen och tog Luna med sig igen.  Tänk vad Luna får åka.  Nu skulle hon ner och besiktiga husbilen och gå på student mm mm. Hämta Ella som ska vara här i fyra veckor. Jag älskar Ella. Vet ni vad? Ella har blivit min lill Matte. LYCKA

Det händer alltid något när matte är ute och far. Nu försökte någon bryta sig in i husbilen när matte var på student uppvaktning. Tur satt Luna i bilen och försvara den.

På hemvägen så körde en knäpp förare på fel sida vägen så backspegeln for åt pipsvängen.

I dag har matte migrän inte så konstigt efter allt flängande.

På bilden Corenlia alias Nellie min brorsdotter. Tagit i går den 17 i Ockelbo. Matte var där också.

Fredag den 8 juni

7. jun, 2018

Vädret vädret. Från att ha varit 30 grader så blev det minus grader och lätt snöfall. Konstigt konstigt men i bondepracktikan står det om järnnätterna i juni.

30 maj

30. maj, 2018

Ja det gick som det gick ! Ingen parning! Åh vad stilig han var min Eldorado. Han vägde 65 kg så min rygg orkade inte på slutet. Jag ville inte var med längre.

Vi åkte till veterinären i Norge och det visade sig att jag bara låg på 20 fast det var på tjugonde dagen så något fel var det säkert.  Fast hemma red mormor som vanligt på mig. ´Kanske är jag lite sen på att stiga i löpen trist trist.

Det är så varmt!

Matte, Husse, Emelie med familj, Ella, Efraim, Fanny, Puma och Ronja har varit på utställning i Degernäs. JAG fick inte följa med. Men! Hit  kom Eva med två underbara tjejer och Kasper. Vi fick hur mycket uppmärksamhet som helst. Det gick ingen nöd på oss. VI HADE DET TOPPEN! VOV VOV

17 maj

17. maj, 2018

Nu är det på g. Jag höglöper även min mormor Arven. Mormor är lite knäpp hon är på mig hela tiden. Rider och rider.

I morgon kommer min Norske fästman. Hoppas allt går väl!!!