Fredag den 22 januari

22. jan, 2016

I går var en så fanatastisk vinter dag igen!! I dag också som det ser ut nu klockan halv 10.

I dag ska matte åke ner med Kasper till Älvdalen till Heffe och Hera. Få se om dessa hundar trivs med varandra. Han ska stanna där tills på söndag för matte ska på 90 års middag och Efraim kommer hit. Kasper och Efraim är ju som två tuppa i  en höns gård och ska mäta sig med varandra. det blir lite jobbigt för oss alla. Lill Matte Emelie som ska vara här också vill inte att det ska bli en fajt, inte Matte heller.

Jag hoppas att jag får resa med ner till Älvdalen och hälsa på. Jag kan ju åka fram och tillbaks. Om jag åker med ner så blir det ju helt lungt här hemma för husse som ska fixa med sin bil.

Nu börjar Arven skälla en trappa ner så Matte får nog gå ner och se vad som på G.

Onsdag den 20 Januari

20. jan, 2016

I dag har matte varit tråkig!!!

Städat och skurat golv.  Sen åkte hon till kliniken. FY då.Husse har skottat.

Jag har ingen matlust, i juli förra året var  jag lika, igen matlust. Matte blir jätte orolig. Hon fjäskar med köttfärs och korv mm. jag bar luktar och går  bort från maten. Undrar om det är hormoner! Jag löpte ju för nio veckar sedan. 

Jag hoppas aptiten kommer tillbaks för jag väger ju inte så mycket. Kasper tycker nog att det är bra för han får alltid min mat.

Det har snöat igen underbart!!!! Härligt att rusa omkring så att snön yr. Kasper och jag vi jagar varandra på tomten upp ner i backarna.  HÄRLIGT!!

I dag fyller Brummelisa alias Nikki, Lilla My alias Smilla och Snusmumriken 6 år. Grattis grattis Vi här uppe tänker på Brumma och Bamse som är i hund himlen.

Tisdagen den 19 januari 2016

19. jan, 2016

Både i går och idag har matte och jag varit på lång promenad i skogen på fjället. Lite jobbigt är det för det fastnar så mycket snö i tassarna men roligt att springa i den djupa pudersnön.

Pitch ska åka med Reino till Hofors idag trist tycker hela flocken. Ronja kommer sörja för hon sover hos Reino på natten och blir jätte sur om Pitch kommer upp i sängen då går hon ner och beklagar sig tills matte går upp och lägger sig i Lill Mattes säng då går hon dit och fortsätter sova. Hon är inte som oss andra som gärna sover nära varandra.

Söndag den 17 Januari 2016

17. jan, 2016

I dag skulle matte varit på möte med sennen klubben och Eva J S. Men det var för lngt att åka i den här kylan tyckte matte. Emelie kunde inte åka hon heller.

Pitch är här! Han och Kasper går jätte bra i hop.  Härligt!! 

Kasper är lite rolig när Matte glömde bort sig och ropa Gandalf till Kasper kom han med racer fart.

Gamla mormor är på väg in i löp och fäller all underull Matte får dammsuga hela tiden. Snart tror jag hon dammsuger av henne också.

Idun och Balder "alias Paddy" blir ett år idag. Så nu är det dags för deras röntgen. Vi håller tummarna här på kenneln  att de är fria.

Idun kommer hit i Påsk. det ska bli jätte roligt att få leka men henne.

Strålande sol!!! Fantastiskt väder. !!  

Onsdagen den 13 januari 2016

13. jan, 2016

Vilket fantastiskt väder!!! Sol gnistrande snö. 17 minus.

Jag och de andra med fyra ben njuter av att få springa ute i puder snö. Kasper ligger ute mest hela tiden och har full kontroll på allt som rör sig kring huset. Han har blivit en riktigt snygg kille. Just nu uppvaktar han mig massor fast jag inte löper. Försöker få till en parning men jag bryr mig inte fräser av ibland när han är på mig förmycket.