Fredag den 12 februari 2016

12. feb, 2016

Här skrev jag massor den 12 men nu den 15 var inget sparat.

Skriver lite kort om det som hänt tills denna dag.

Matte och jag var på kurs i Mora den 6 . Vi var på Noswork. jag var inte alls intressserad av denna kurs. Ville inte medverka. Det roliga med kursen var att Viola var där med tremänning Minna. Hon är en glad prick och börjar växa om mig.

Minnas kusin Idun har flyttat hem till Sandviken igen. Matte är jätte glad för det för hon är ju en foder hund.

Onsdag den 3 februari 2016

3. feb, 2016

Matte har inte så mycket på kliniken just nu så vi får mer tid med henne. I dag har vi lekt med bollar på snöre. Jag vill alltid ha den bollen som Kasper har och han vill ha den jag springer efter. Roligt är det i alla fall. Nu ligger vi helt utslagna efter allt springande i backen bakom huset.

Matte är lite extra glad i dag för hon  har fått svar på Iduns armbågar. Idun är fri i sina armbågar. Höfter har hon inte röntgat än. Det ska hon göra.

Matte sitter och läser om andra hundraser. Hon har läst mycket om spansk vatten hund  och nu sitter hon och läser om PUMI det verkar som en liten pumi vore något för henne när hon blir äldre. En brun eller mörk grå. Ja ja hon får väl sitta där och drömma. Hon ska väl ha lite fler kullar på Berner först.  Jag hoppas ju få lite valpar och Idun ochså om hon är fri.

Söndag den 31 januari

31. jan, 2016

Nu har jag börjat äta igen. Konstigt att mat kan smaka så gott när den inte gjorde det i minst fjortondagar. Nu går jag och ser om de andra har lämnat någon kula.

Solen lyser från en klarblå himmel helt fantastiskt väder. Husse ser på sporten och matte håller på med papper. Bokföring!

Vi passar på att vackta vår gata. Ingen ska tro att de får gå på den utan att få sig en utskällning.

Katterna börjar få spring i benen och vill ut. Gamla Mio blir ju 17 år i år och Ronja och Birk blir 15 år så matte vill inte att de ska ut och springa.  De får jama här hemma ett tag till så de förstår att det inte blir något spring på snön.

Torsdag den 28 januari

28. jan, 2016

Husse har varit borta från i måndags och matte har haft mycket lite att göra på kliniken så hon har ägnat sig massor åt oss och åt skrivbordet. I dag fick hon för sig att städa bort det sista av julen alla fina röda dukar och alla tomtar och skurade golven så nu är der skinade när husse kommer i morgon.

Hon vår matte är lite rolig när husse är borta då bäddar hon på govlet vid öppna spisen och då kan vi alla gå och sova hos henne någon gång på natten. Katterna spinner så att ingen kan sova. De ligger och tvättar matte fast hon har tvättat sig.  Sen får de för sig att små bita henne och trampa med klorna så att matte blir lite irriterad. Konstiga djur de där katterna.

Katten Birk tyckte Affi var smutsig hon också så han tvätta hennes huvud i mer en en halvtimma, tillsist reste sig Affi och gick. Birk titta förvånad upp och undra säkert om Affi inte tyckte det var skönt.

Söndag den 24 januari

24. jan, 2016

Matte och husse har varit borta. Effe kom hit med sin matte och husse för att ta hand om oss fyra. Kasper skulle ju på utställning i Malung med Eric så han har också varit borta.

Utställningen gick jätte bra sa Matte. Roligt för Kasper. 

Stackars Kasper han är för stor för att sitta i bakluckan.