Fredag den 4 mars

4. mar, 2016

Snöar! Det snöa även i går.

Jag är lite busig tycker husse jag lyder inte honom. NIX Han kan stå där och ropa efter mig jag bara tittar bara på honom. Jag vill inte lyda! Det gör inte Kasper heller men tanterna dom kommer på engång husse ropar. Dom vågar nog inte låta bli.🙂

I huset i lägenheten bor ju Peter han  är lite rädd för oss JÄTTE KUL ! Vi skäller och han vänder i trappen.

I dag kommer Pitch, Eva och Reino. Härligt!!! Matte ska ne roch jobba om en stund. Inte kul tycker vi. Men snart om några veckor är det mindre folk på fjället. SKÖNT

Tisdag första mars

1. mar, 2016

Ny månad!

Fortfarande härligt väder. Nu har alla barn åkt hem! Trist.

I dag fyller Mormor Arvens andra kull 3 år. Tänk att tiden går så fort.

På fredag kommer morbror Pitch upp med sin matte och husse. Ella skulle stanna hemma i Hofors. På lördag kommer Athena hit hon ska bo här några dagar för hennes matte och husse ska resa bort. Många hundar blir det!!!!

Mormor Arven har börjat löpa. Kasper har slutat att äta. Går och sniffar efter Arven. Jag Loppan har åter gått till min kräsen het med mat. Matte blir orolig men det bryr jag min inte om.

 

Onsdag den 24 februari

24. feb, 2016

Sorg!!

Matte är ledsen! Arvens bror Frodo har gått över den gyllende bron till hans Mamma Saga. Frodo var så go men han ville inte att man skulle hoppa på honom då gick han undan. Eva hans matte säger att han hadde pratbubblor över huvudet så hon kunde läsa hans tankar.

De blir tomt där hemma i Hofors utan mister Frodo. Tur att Pitch och Ella finns kvar i huset.

Här är det fullt hus. Mattes son med familj är här. Roligt med massa barn i huset. Lyckligast är Ronja som får sova med Ella varje natt.

Strålande sol är det i dag och det har det varit flera dagar sen jag skrev sist.

Matte jobbar massor nu, inte kul för oss eller husse. Gamla Arven är orolig när matte är borta och skäller så fort hon hör något ljud av en bil. Så fort matte är hemma igen går hon lugnt och lägger sig i soffan och sover.

Vi vill ju mest  vara ute men ibland skäller vi lite väl mycket och då får vi gå in igen.

 

 

Fredag den 19 februari 2016

19. feb, 2016

Fy då vad läskigt det var i tisdags! Matte, Rosmarie, kasper och jag åkte till Norge till Röros markand. Först var vi förbi veterinären i Drevsjö. Kasper fick kennelhoste vaccin och så vägde vi oss. Jag hade gått upp och matte sken som solen 36,1kg sist var jag ju 35,7 trots min dåliga aptit. Kasper vägde 49 kg. Mer än Matte🙂. På marknaden var det massor av folk som trängdes på gatorna. De verkade som de inte såg mig och bara gick rakt på  så jag fick svansen mellen benen och tyckte att det var otäckt. Kasper han brydde sig inte gick där som en tupp. Folk fick klappa på honom, han bara njöt. Jag försökte ta skydd av honom. Jag tror att de inte såg min Matte heller för de bara gick rakt på henne också. Titta över huvudet på henne. Konstiga människor.

Skönt att vara hemma igen. Matte har fått kort på Idun som hon lägger i albumet.

 

Vi får väl se om det är bra eller dåligt för mitt psyke att gått bland alla människor. 

 

 

Måndagen 15 februari 2016

15. feb, 2016

I dag fyller lill Matte 35 år lill Matte kanske man inte ska kalla henne längre. Hon har ju människo valp i magen. Efraim den lyckosten får ligga på hennes mage med huvudet och känna hur det rör sig där inne.

Här har vi så vacker väder helt fantastiskt.

Matte funderar på att ta med mig till Stängnäs den 9 mars på utställning. Konstig dag en fredag.

I morgon ska jag, Kasper, Matte och Rosemarie åka till Rörås i Norge den är en fantstisk Gammalsdags markand där med hästar etc. Husse var där förra året och det var jätte trevligt.

Jag äter nu igen. Fy för dessa hormoner som gör att mat smakar så illa. Nu vet i alla falla matte at detta hönder ett par gånger per år. Det gäller att göda mig i mellan perioderna. Kasper göds också mellan våra löp för han slutar helt med mat när jag eller Arven löper.