1 maj 2016 Söndag.

1. maj, 2016

Oj vad mycket jag kan berätta. Jag löper ju och Kasper har det jobbigt. Matte och husse får sova i olika rum en sover med mig, Arven och Affi och den andra får sova med Kasper och Ronja.

Matte var nere och hälsa på Eira i onsdag och torsdag Affi fick följa med ner. Eira  var så söt så söt. Effe var jätte stolt och var runt henne hela tiden. Tänk att han kan vara stolt över en människo valp.

På torsdag kom de hem igen och då kom även Pitch och Ella med deras matte och husse. De stanna tills idag. KUL KUL. Nu är vi jätte trötta så det blir nog en tidig kväll.

Jag glömde berätta att vi var över till veterinärerna i Norge i fredags morse. Ronja fick kennelhoste vaccin, Pitch fick ett nytt chip och jag vägde mig. Fortfarande är jag lite lätt 36 kg plus några hg. Matte försöker få mig äta men jag är inte så intresserad.

Vädret är jätte konstigt snö, hagel, sol, blåst mm mm.

Hoppas  det finns en del snö kvar som jag kan busa i på promenaderna i veckan som kommer.

Nu ska matte ge mig lite mat innan det är dags att lägga sig. 

Måndag den 25 2016

25. apr, 2016

Nu är Matte hemma igen. Kasper och Matte har varit i Norge på två utsällningar så nu har Kasper fått två VG. Siri och Athena fick åka med som sällskapsdamer. På hemvägen så åkte de ner mot Oslo trakten och titta på Siris nya valp. Matte blev valpsjuk som vanligt.

När Kasper kom in i huset blev han helt tokig. Han upptäckte att jag börjat löpa. Kul kul han slicka mina öron mina ögon. Pussa på mig.  Tillsist fick jag nog.

Nu har han lugnat ner sig och är inte på mig hela tiden.

21 april torsdag 2016

21. apr, 2016

Ny morgon! Sol och vackert när vi fyrbenta gick upp. Nu vid 11 så har molnen kommit och det blåser lite grann.

Husse var på golfbanan i går i Hofors. På hemvägen åkte han och hälsa på Efraim och lilla Eira. Hon var jätte söt sa Husse. Nästa vecka kommer nog Matte och jag åka ner och häsla på.

Matte längtar jätte mycket!

20 April 2016 onsdag

20. apr, 2016

Nu har Effe fått hem sin syster. Han gillar henne skarpt. Jag vill också ner och snusa på den lilla prinsessan.

Här snöade det mycket i måndags och idag är det sol. Husse fick golflängtan så han och Björn har åkt ner till Hofors för att spela golf. Matte har lovat att jag ska få följa med på golfbanan i år. Jag och Kasper ska få turas om att gå med Husse och Matte. Jag får se om jag kan sköta mig. Just nu verkar det långt till golfen kan börja här uppe. Matte jobbar en hel del med att få saker på plats inför starten.

Nu ska jag få frukost! MM

17 April 2016

17. apr, 2016

I dag är Matte på ett strålande humör. Lill mattes Baby föddes i morse. En liten Eira!

Undrar hur Effe kommer känna när han har fått en lilla syster. Hoppas han tar det bra och inte blir allt för jobbig.Det har snöat lite lätt men det ligger inte kvar på marken. Matte har börjat rensa efter oss i trädgården. Det som legat under snön kommer fram här och där. Tar hon lite i taget så blir det ju fint tillsist.

Hon ska inte jobba idag på kliniken. När hon inte jobbar sitter hon och jobbar i alla fall på kontoret. Jag förstår inte varför hon måste göra det.

Vet ni vad,  nu har jag äntligen hittat något som jag kan äta  märket Wom, fryst från Norge.

Nu har hon bestämt var vårt berner möte ska vara i 7 maj. I ORSA blir det.  Läs på hem sidan för sennenklubben det kommer komma in där.