Måndag den 10 oktober

11. okt, 2016

Nu är jag hemma igen!

Vilken rolig vecka! Jag och Effe har lekt och gått på långa promenader. Lilla Eira älskar mig hon har full koll på mig hela tiden och jag på henne. Vad lycklig Effe är som har en så underbar lilla syster. Sen får han ju gå jätte långa promenader för att Eira ska somna.

Jag vet att Effe kommer sakna mig!!

Jag blev jätte glad när matte kom och hämta mig idag. Hon hade redan hämtat Ronja och Kasper. Det var jätte roligt att få träffa alla i flocken igen hemma i huset  på fjället.

Se video som jag fick av Kasper och Ronja.

Matte och Husse var också glada att få komma hemma igen fast jag vet att de haft det jätte bra. De har träffat alla barn och barnbarn på Svedmyrsidan och spelat golf.

Oktober den 2

11. okt, 2016

Fredag den 30 September

11. okt, 2016

Oj vad det packas i husbilen. Nu blir det av!

I går kom Johanna över till oss med sin lilla hund och pojkvän. De ska bo här i huset när Matte och husse är på semester.  De ska ta hand om katterna, Arven, Affi och alla blommor. Jag ska få åka tilll Efraim i stället för att åka till Pitch och Ella. Kasper och Ronja får åka till Pitch och Ella i stället.

Sent kom vi i väg.

Effe ( Efraim) blev jätte glad när jag kom! Jag kommer få det underbart.

Onsdag den 28 september

11. okt, 2016

I dag skulle jag åka till Pitch och Ella men det blev inte så för nu har matte och husse flytta fram sin semester till på fredag. Få se om dom kommer iväg då.

Matte jobbar så hon får klart så mycket som möjligt innan hon åker iväg från huset på fjället. Vi fyrbenta känner på oss att något är på gång.

Måndag den 26 september

26. sep, 2016

Oj vad jag har mycket att berätta.

Börjar med onsdag för då åkte matte och jag ner över. Mora var första stoppet. Där skulle matte in på sjukhuset sen åkte vi vidare till Falun till Effe med familj. Där stanna vi till fredag lunch för att matte skulle på fler besök.

Jag trivdes fantastiskt! Jag fick ha matte hela tiden för mig själv. Jag fick dela med mig lite till Effe och Eira. Det trista med att resa runt är att jag mår pyton i bilen och flåsar så mycket att jag blir jätte törstig.

Matte blev lite road när en herre presentera henne som Emelie. ( trettio år yngre) Vov Vov.

I söndags var det dags att hoppa in i bilen igen tillsammans med Kasper. Vi skulle till ORSA på hundträff. Det kom 11 berner på träffen. Jätte roligt!

Vi fick lära oss lite om drag och jag fick testa ett sele. Matte har två stycken  selen men de är för stora för mig. De är lagom till Kasper och Effe. Nu ska vi träna vidare.

I dag måndag är det vardag igen. Ganska skönt. Matte är åter i jobb tagen. Husse pratar om att jobba med golfen.