Lördag den 4 februari

4. feb, 2017

Oj nu har jag nog lagt ut. Min midja har försvunnit! Var tog den vägen?

Jag hungrig men maten är ju inte jätte god. Matte ska ge mig lite extra äggulor i dag.  Nu tror matte att jag faktiskt har smått i magen! Det tror även jag! Nu är det dags för matte att börja förbereda i valprummet. Städa ur valplådan som är full med mattrasor. Lägga i nytt täcke och lakan ssom jag kan bädda i. Arven som löpte straxt efter mig kommer säkert villa bädda där också. Men nu är det min tur att få ta plats! titta på bilden så syns det att jag blivit rundare.  ;)

3 februari

3. feb, 2017

Matte är orolig för att jag inte äter. Hon är även orolig för att hon inte vet om jag har valpar eller inte. I vilket fall är det inga mängder av valpar. 3-4 kanske eller inga alls. Matte ska ta mig till veterinären i Drevsjö nästa vecka för att se om jag har något i magen men det blir inte förrens på fredag. Hon jobbar alla andra dagar. Sen ska hon vara ledig på lördag söndag för att se på skicross. Effe och Eira kommer upp den helgen med Emelie och Niclas. 

Matte har tagit ledigt även nu denna lördag och söndag för hon är så astmatisk så hon ha svårt med andningen. Hon kommer antagligen inte låta  bli att jobba hon har ju bokföring som hänger över henne.

Vi har gäster i huset tre tjejer. Dom är här uppe och åker skidor. Pellan som är här är ju Malins Niklas syster. Ronja och Arven har ju träffat henne förut och Ronja kände genast igen henne fast det är så många år sedan.

Nu håller vi tassar och tummar  så det blir smått i huset om ca 15 dagar.

28 Januari 2017

28. jan, 2017

OJ nu börjar Matte tro att det finns smått i magen på mig. Jag har ändrat form och humör. Jag är riktigt dum mot de andra tikarna på kenneln. Jag tycker att jag är alfa tik! Ronja och Arven kan ta ett steg åtsidan. Affi har ju jag redan gått förbi i flocken och brorsan Kasper han är ju lägst ner i rang.

Det minus 7 grader i dag. Bra tycker husse och matte för då kan de köra snökanonerna och i morgon kanske det ska komma mer snö. UNDERBART-

Fredag den 27 Januari

27. jan, 2017

Vad hände under natten. Nu har jag ökat några cm till runt magen. Alla i flocken var framme och lukta mig i rumpan i morse. Nu tror matte att det finns smått i magen på mig.  Jag vet ju inte för jag har ju aldrig varit med om det här tidigare. Det vore ju jätte roligt om det fanns fem till sex där inne. Mattes handledare Juan säger att det finns fem till sex där inne. Tänk om Juan har rätt. Han brukar ha rätt.

Nästa vecka kommer det att bo en hel hög tjejer i huset. Dom seglar! Inte vet jag vad segling är med det ska tydligen vara otroligt härligt. Mattes först hund Hampus han älskade att segla och att åka båt. Kajsa Kavat mattes första berner tyckte det var lite läskigt när båten luta.

Tiden går så fort!  det är bara tre veckor kvar till mina småttingar kommer om det kommer några.

Torsdag den 26 Januari

26. jan, 2017

Snart har det gått sex  veckor = i morgon. Nu börjar matte bli orolig för att jag inte ökat något runt magen. Bara någon enstaka cm. Mina små bröst vårtor är olika några är ljusa och några är riktigt mörkt rosa. Kasper luktar fortfarande mig i rumpan. Annars är jag som vanligt något lugnare är jag och äter så där men det har jag ju alltid gjort jag är lite dålig på att äta. Matte hon hoppas och hoppas. Hon har fått tag i vikarier till kliniken. Skönt för henne om det nu blir smått.

Vädret är inte kul det är plusgrader och snön försvinner mer och mer. Nu hoppas alla här i huset på ny snö.

Matte och vi fem hundar plus katter ska klara oss utan husse i fem dagar hur ska det gå kan man ju undra. Husse är den som städar i trädgården, städar kattlådor och åker med soporna.  Matte kommer nog och sitta med bokföring hela tiden och vara på kliniken.