Fredag den 10 mars

10. mar, 2017

Vi har så fint väder! Matte och Barbro funderar när de kan åka upp till Vännäs för att se på valpen. Sen är det nya aktivitetsträffar med sennen klubben mm mm. Golfbanan ska i gång i juni allt ska vara klart inför start. Så hon sitter mest och planerar.

Husse han åker skidor och tränar inför Raiden som går i helgen. Någon av oss får följa med undrar om det blir jag som får följa honom fast i bilen. Hoppas det blir jag.  Men det blir säkert björnen Kasper för han är maffigast.

Söndag den 5 mars

5. mar, 2017

Matte är ledig i dag. Hon sitter klistrad vid sporten på tven. Vasaloppet och fem milen.

Hon är jätte glad för Henrik Alm som hon sponsrar kom 81, han var en riktig linslus. Han åkte brevid Britta länge, så han syntes mycket när tv raporter om henne, sen stack han.

Medans hon tittar  på TVen passar hon på att klippa mina tassar och fixa lite fult runt öronen, tvättar Affis en ena öra som är lite rött och hon har tagit fram klotången. När vi såg den försvann vi alla från soffan.

Ute är det ca 6 minusgrader och ny fin snö. Vi får vänta på att matte ska gå ut. TV😥 

Lördag den 4 mars

4. mar, 2017

Matte fik en avbokning på kliniken och kan vara hemma ända tills 12.30 i dag. HÄRLIGT!

Det är klart nu! Med vadå kanske ni undrar. En lite tikvalp från Vännäs ska bli en ny hund på vår kennel. Hon ska bo i Älvdalen men vi kommer nog träffa henne jätte mycket. Barbro som ska ta hand om henne har haft flera berner tikar tidigare.  Nu blir det fyra hundar från vår kennel i Älvdalen tre som är födda här men ägs inte av kenneln och en liten Brånslättens tik, som tillhör oss.  Så roligt! Tänk när hon blir runt ett år så man kan få busa med henne på våra träffar. Om jag blir parad så blir ju mina valpar bara något ½ år yngre. SÅ KUL!

Oj vad de snöar!!! Nu blir det så rent och fint i trädgården. Inga kissfläckar syns 🙂.

Fredag den 3 mars

3. mar, 2017

Matte tänker köpa in en eller två tikar som hon ska ha ute på foder. En är född! Den ska bo i Älvdalen hos Barbro. Den andra tiken ska komma från Norge men mamma till den är inte parad än. Matte vill att jag ska para med pappan till den tiken. Vi får se för jag har ju en parning kvar med Tomie.

Våren är här för dagarna är mycket längre och det värmer i solen på altanen.

Tisdag den 28 februar

28. feb, 2017

Matte har köpt en vinflöjel som ska pryda en av gavlarna. Det snöar massor och vi vill heslt vara ute.

Vi skäller lite väl mycket tycker matte och husse. Den ända som håller snattran är Ronja hon sitter på en snöhög och filosoferar.

Husse kan inte slita sig från tv det är för mycket skidåkning. Matte jobbar som vanligt med både det ena och det andra.