6 juni vår nationaldag

6. jun, 2017

Glädjen var inte så långvarig. Matte som var glad hela natten. Åkte till bästa veterinären i Norge tog prog.  prov på mig, vaccinera Fanny Fjällbrud och undersökte Ronja.

Jag väger 38 kg, Ronja som ser tjock ut väger 40 kg och lilla syrran Fanny väger 14,45 kg

Kom hem var jätte glad. Jag ska nog inte paras förens söndag /måndag.

Vad är det som händer! Matte får ett sms som hon nog inte förstår. Hon tror att allt missförstånd om parningar nu är över. Men så är det inte det nu blir ett NEJ trots ett JA i går kväll.

Nu går hon i däck!Tur att hon har annat än hundar!

UNDERBAR FAMILJ!!!

Golfbanan är finare en på många många år

Tikskydd i ny stil

Babynests i produktion

Kliniken på plus

Nilalf AB också på plus

Juni 5

5. jun, 2017

Strul på tråden. Matte fick ett sms idag. Jag duger tydligen inte. Jag som blivit så lugn. Ja ja matte har blivit så brydd och lite ledsen i ögat. Min snygging var visst redan bortlovad till lite finare tikar. Konstigt att inte hans matte visste det när matte fick ett ja. Nu är de ju lite kris. Jag kommer ju var i hög löp inom några dagar. Hitta en ny fästman så här på några dagar är inte lätt.

OJ DÅ nu medans jag skrev fick matte ja igen från hanhundens ägaren konstigt det här. Jag förstår inget. Jag är ju bara jag. Samma hund hela tiden. Vi får se hur matte gör. Hon blev lite spak.

Jag ska i alla fall till AnnChatrine i morgon min goa veterinär.

Söndag den 4 juni

4. jun, 2017

Dagarna och nätterna är så ljusa så det är svårt att veta när det är sovdags. Vädret har varit regningt sista dagarna. Trist!

Stackars Kasper får alltid vara nere och inte var med oss andra. Ibland får Ronja eller Affi vara med honom. Jobbigt när vi löper. Skönt för honom at vi gör det samtidigt.

Nu blöder jag massor. Så det är inte dags att träffa min snygga Italienare. ( Han har svenska föräldrar :) )

30 maj 2017

30. maj, 2017

Det regnar och matte är jätte lycklig! Konstigt att hon kan vara så glad för det. Jag tror att jag vet varför. Hon slipper vattna i potatislanden och de har gödslat på alla greener på banan.

Kan tro att gamla mormor började löpa i går. TYPISKT!! Ska hon bestämma igen att jag inte ska få valpar. Den här gången tänker jag betämma själv så det så!

HA HA, hon mormor får stanna hemma från tävlingen i Leksand för att hon löper. Matte tycker inte att man ska ställa löptikar för att alla hanar får fnatt.  Hon  kan gått få vara hemma. Det är lagom åt henne eftersom hon börja löpa nu när jag ska paras. På tisdag nästa vecka ska jag få åka till veterinären för att ta prog. prov och utstryk, lilla Fanny ska få åka med.

29 maj 2017

29. maj, 2017

Hej och vov vov.

Jag  har fått en ny festman. Han är från Italien men han har Svenska föräldrar. KUL KUL! Jag fick följa med matte till golfklubben i går. VET NI VAD! Jag tyckte det var kul: Veterinären från Drevsjö som spelar golf kom förbi kansli. Jag blev jätte glad och satte upp tassarna uppe på bänken för att få hälsa på henne. Om man är hund ska man väl inte gilla lukten av en veterinär men jag gillade det.

Jag fick gå ut på banan lite för att öva att trava. Matte blev helt imponerad. Jag trava och gick i koppel som om det något jag alltid gjort, DET GÄLLER JU ATT VARA BÄST