22 juni torsdag

22. jun, 2017

Ny sorg! Heffe, Hera, Affis, Artemis och Athenas mamma har sprungit över regnbågensbro i dag på morgonen. Hon är ju  Mormor Arvens syster. I morse var hon hos veterinären efter att hon känns sig hängig i några dagar. Hon hade livmoderinflammation. Hon var ju lite gammal så hon  hade nog inte orkat en så stor opertion som att ta bor livmoern,  så hon fick springa till mamma Saga och sina syskon och sonen Apollon.

Matte blev som vanligt lite gråtig men hon är glad föra att de inte gjorde någon opertion. Nu har "Molly" det bra.

Det har hänt en del här på kenneln. Vi har haft Sennen träff i Orsa. Jätte kul tyckte Kasper och Fanny som fick följa med. Jag fick som vanligt inte följa med. 😥Nu var det för att matte tror att jag ska få valpar i augusti. Det tror jag nog också för jag äter som jag aldrig gjort förrut. Tänk snart kanske jag börjar må illa som de säger att man kanske gör. DIESEL-LOPPOR undrar hur de valparna blir.

 

 

13 juni

13. jun, 2017

Oj det är redan 13 juni. Jag kom just hem från en lång lång resa. Den började i lördags vid fyra tiden när matte tyckte att jag och mormor Arven uppförde oss illa. Vi bara höll på att rida på varandra hela tiden, kul tyckte vi men inte hon. DÅ! tog hon en plasthanske på sig och peta på mig i rumpan. OJ oJ vad hände hon börja packa, prata i telefon och instruera husse om massor av saker. Sen tog om med mig i bilen och körde och körde.

SÅ underbart vad händer jag får träffa en goding och jag menar goding. Tyvär kör jag slut på honom. Han kunde ju inte veta att jag var helt galen och musklad för att kramas i timmar. Matte tog mig i säng, men jag kunde ju inte sova låg hela tiden och lyssna om jag kund höra min nya kärlek, han sov nog!

Morgon ja!! Nu får vi ses igen. Matte har tidtagarur, för att vi inte ska kelas för mycket. Så plötsligt säger hon att vi ska åka men jag vägrar. Hon lirkar lite och jag följer med om jag får åka tillbaks.

OHHHHHHH! vi kommer tillbaks och då! ❤

Vi åker och sen får jag åter träffa min stora kärlek  och då igen.🙂❤

Nu när vi åter är på fjället längtar jag och försöker med mormor igen för att slipppa längta så efter dig min Diesel.

Jag hoppas på  att det blir små Diesel-loppor. Matte också och jag tror att Diesel gör det också.

För er som inte vet så blir våra småttingar, om det blir några. Duraselkaniner ;)

9 juni 2017

9. jun, 2017

Kasper har åter fått varit på golfbanan. VILKEN LYCKOS!

Nu kan jag få presentera vem min nya hane blir han heter Fruängens Diesel. Inte bara det att han är snygg han bor i hop med Affis halvbror. Det ska bli jätte roligt att få träffa honom också. Tänk vad värden är liten.

Matte är jätte glad allt har blivit så bra. Hon brukar säga att det är någon som styr där uppe.

Hon kommer inte åka ner till Leksand och ställa Kasper utan sitta i syateljen och sy klart lite beställningar och säkert kommer hon göra lite nya tikskydd. Hon verkar mer än nöjd!

Hon är lite konstig matte som kan bli så upprörd och sen tycka att det var det bästa som hänt.

Det regnar och regnar, små fåglarna har inga insekter att äta så de  äter fortfarande  10 kg  skalade solrosfrön i veckan. De är snart dyrare än oss hundar i drift :)

8 juni

8. jun, 2017

Sorg på vår kennel. Mysak Mysterium har sprungit över regnbågens bro till sin syster Tjorven och halvsystrar Peg, Sandy och Hole in one.  Vi vet inte ännu vad orsaken var men han hade dåliga blodvärden och gick ut för att kissa, gjorde vad han skulle sen somnade han in på gräsmattan men först väntade han till Husse Teddy kommit så han fick säga hej då. Lungt och stilla.

Matte är ledsen. Det har hänt lite mycket de sista dagarna. Men det var precis vad Änglatarot sa. Jag tycker hon ska sluta läsa i kort. Det gör ju bara spåkärringar.

Froda ha blivit tatuering. RIKTIGT snyggt. Han var ju från Sagas första kull mormor Arvens bror. Matte blir rörd! Så fin!!!  

7 juni

7. jun, 2017

Grattis  Lovis kullen som blir fem år i dag.

Matte har hämtat sig, är som vanligt igen.  Hon åkte buss ner till Mora i dag för att hämta husbilen.  Det tog hela dagen.

Nu regnar det massor bra för golfbanan men inte för våra tassar som blir leriga och smutsiga.

Arven och jag luktar jätte gott så nu har brosan slutat äta.

Matte är glad för att det finns underbara människor som ställer upp när hon behöver dom. Lena och Ulrika heter de visst. Lena är min päls farmor.