31 JULI

31. jul, 2017

Ja då var jag TOM igen. Konstigt jag tror ju att jag har smått i magen. Jag bäddar och har fått tuttat och jag gräver djupa gropar i trädgården till mina småttingar. Matte är jätte ledsen och det är pälsfarmor också.

20 juli

20. jul, 2017

Ni tycker säkert att jag är värdelös på att skriva, men jag ska berätta hur det är. Matte vill inte hjälpa mig för att hon är så nervös över min mage. Hon känner och känner på min mage mäter och mäter tittar på mina tuttar och är orolig. Hon vill så gärna att det finnas smått där inne. Jag vet ju inte själv än fast jag önskar ju jag också. Tänk att få bli mamma.

Matte, Arven, Ronja, Kasper och lilla Fanny var på hundutställning i Särna tillsammans med Ella, Elias, Daniel, Åsa och Fannys foderfamilj. Det gick jätte bra för alla! BILDER KOMMER!

Jag vill att matte ska hålla på min lilla mage hela tiden . Gör hon inte det så petar jag på henne med tassen. Matte säger att jag tappat midjan vad nu det betyder. Har jag lagt ut.

6 juli

6. jul, 2017

 Nu tror ni att jag gått i idé.

Inte  då!

Bara det att matte har haft fullt upp och inte kunnat hjälpa mig med tangentbordet.

Nu ska jag berätta. Den 26 åkte matte, Kasper och Arven ner mot Trollhättan för att hämat Ella. Resan dit tog mer än 10 timmar den borde tagit under 8 timmar, mellan Särna och Sälen var det 50 km i timmen och utan  för Åmål var det 1 och en kvarts timmas vänta ( vägarbete) sen när de kom närmare Värnesborg var det åter vägarbete 45 minuters väntan. Framme till middag. Den 27 vände  bilen hemmåt igen för att åka via Borlänge sj station och hämta Felix. VAD händer. Jo utanför Grängesberg har någon knäppgök lagt ut en bräda med alldeles nya stora spikar stående rakt upp på vägen. Matte väjer men brädan slår i alla fall håll i fram däcket och det blir pyspunka. Matte åker fram till Ludvika på ett däck som blir helt tomt. På macken dit hon kom ringde hon för hjälp. (även bakdäcket hade pyspunka)

Nu måste hon fixa så att Felix blir hämtad, få taxi och få hyrbil. Jag tänker inte skriva om allt tok. Men en sak är säker matte och alla kom hem onsdag istället för tisdag och att matte var inte ensam som råkat ut för bräder med spik. Nyaste sättet att utföra vägrån.

I lördags så var matte, Ella, Felix, Kasper, Ronja, Fanny och Minna på utställningträning i Särna. Hoppas de lärde sig något.

Matte undrar fortfarande om det finns något i min mage. Jag har kräkts, mår illa och vill inte äta.

Jag har inte några andra tecken än ;)

 

 

25 juni

25. jun, 2017

Var tog all text vägen?

24 juni

24. jun, 2017

½ år kvar sen är det julafton igen. Konstigt att tiden bara springer iväg.

I går var det midsommarafton. Fint väder tills sent på kvällen men idag har det regnat mest hela dagen tills 16.00.

Matte har suttit vid datorn och letat efter alla inoff utsällningar att träna på. Här kommer några datum, 15 juli i Gävle, 16 juli i Särna, 13 augusti i Gävle, 26 augusti i Norberg, 10 september i Gimo, 16september i Sveg, 17  september i Ljusdal och November var det någonstans i Dalarna.

Jag äter fortfarande bra! Inget illa mående.