söndag den 19 november

19. nov, 2017

Oj nu har brosan Kasper det jobbigt. jag är på väg in i höglöp och mormor Arven har också börjat löpa. Matte fick sätta sig vid symaskinen i morse och sy klart ett till löpskydd. Jag fick ett nytt fint med dalahästar på. Det andra börja lukta pyton.

I morgon ska visst min kavaljer komma hit. Jag tycker ju inte om att åka bil så nu slipper jag det och min snygging kommer hit i stället.

Kasper och han får nog inte träffas för då kan det nog bli lite bråk om oss damer.

Husse har börjat åka skidor igen trots att det inte är så mycket natursnö. Det finns minst 5 km gjord och sparad snö. Matte har fått för sig att börja jympa igen. Ja ja vi får väl se hur det går.

I dag är det klarblå himmel och sex minusgrader. Matte hade nog önskat att det skulle snöa för det behövs.

14 november

14. nov, 2017

Ja nu har hormonerna gått upp i huvudet igen och maten smakar så där. Tur att jag lagt på mig lite. På torsdag ska matte och jag åka till Norge och hälsa på vet. matte tänker ta prog prov och utstryk på mig. Sen tänker hon be AnnChatrin att översätta hennes nya produkter som innehåller collagen och massor av annat nyttigt. ( produkternas innehåll står på Spanska)

Matte och husse äter de nya produkterna och är nu mycket bättre i sina leder och i huden. Affi har fått några av dessa produkter för hon har ju ganska kassa höftleder.

Det är riktigt kallt här på fjället matte önskar lite mildgrader så hon kan tvätta fönstren. 

Snön lyser med sin frånvaro.

November 8

8. nov, 2017

Vov på er. I går blev matte lite förvånad. Hon hitta bloddroppar på golvet. Hon trodde det var Mormor Arven som börjat löpa för hon ska löpa innan mig. Snopen blev hon när hon kolla Arven noll blod. Sen för säkerhets skull så torkade hon mig i baken. OCH hon blev lätt förvånad det är jag som löper. Några veckor tidigare än vad som var beräknat.  Så istället för parning runt lucia blir det runt 20 november.  KUL KUL!!!!

Hoppas det går vägen denna gång. Jag vill ju så gärna ha valpar och bli än stor dam.  Längtar! 

7 november

7. nov, 2017

Nu har snön kommit! Matte jobbar igen som vanligt! TRIST TYP!

Hon är så förundrad för jag äter som en häst. Jag som bara petat i maten med nosen. Nu går allt ner och jag tigger mer mat. Det bådar gott för kommande parning säger matte.

Matte längtar efter valpar. Hon vill hellre ha valpar än sitta på kontoret med papper och räkenskaper.

Nu har hon börjat städa för jul också. Fönster mm. 

2 november

2. nov, 2017

Vov vov på er.

Nu är matte hemma igen så hon kan hjälp mig att skriva. Var ska jag nu börja.

Börja med det roliga matte och husse är hemma. Vi blev hel tokiga när de kom. Nästan bråk om vem som skulle få vara närmast. Matte fick sätta sig på en stol så att i vi inte skulle trampa ner henne hon är ju lite liten.  Ronja och Kasper var med hem i bilen de hade ju varit hos Eva, Reino, Pitch och Ella. Matte tyckte att vi blivit stora. Hon hade nog glömt hur stora vi är.

Här hemma hade det snöat förra veckan så det var lite snö kvar när de kom hem men i dag är det bara små vita fläckar kvar.

Effes och Carmens valpar mår gott och växer så det knakar. Matte ska ta en liten tik från den kullen och sätta på halvfoder hos BrittInger.

I går fyllde syrran Affi 7 år och hennes syskon Hera, Heffe, Athena och Artimis också.

Sen det tråkiga i förra veckan på tisdagen fick Teddy Busfrö somna in han var ju min mammas halvbror. Han fick lymfom.  Matte blev jätte ledsen som vanligt när någon hund dör som är född här på kenneln.