Fredagen den 6 maj 2016

6. maj, 2016

Nästan ett år har gått!

17 april blev jag storebror till den här lilla tjejen. Hon heter Eira och har bott hos mig i två veckor. Hon skriker lite ibland men annars är hon ganska söt. Hon tar lite väl mycket uppmärksamhet från matte bara, så jag gosar mycket med husse men håller koll på matte och den lilla hela tiden. Man vet ju inte vad som kan hända om man inte är med. Matte säger att jag är jättesnäll storebror men ibland lite klumpig. Hon säger att jag är stor, det tycker inte jag, jag vill också sitta i knät. I natt har general husse sovit här, det är så kul när han kommer, jag gömde massor av saker i natt, golfskor, plånbok mm.... Det var skoj. Men jag måste se till att han tar hand om Eira på rätt sätt.

30 Maj

1. jun, 2015

Varför hälsa matte välkommen hem med ett gosedjur när munnen rymmer minst tre??

Varför hälsa matte välkommen hem med ett gosedjur när munnen rymmer minst tre??

28 Maj

1. jun, 2015

Efter att två plommonträd vi köpte för ett par veckor sedan hunnit både börja blomma och blomma över utan att ha fått flytta till sin plats i trädgården blev det ett ryck att i alla fall få ut ett (det vi vet vart det ska stå). Effe tyckte det var väldigt spännande med allt grävande han vill ju helst vara så nära det går oavsett vad man gör och bryr sig inte alls om att det regnade konstant. När klockan började närma sig midnatt fick han dock nog och gick upp och lade sig och sov på farstukvisten. Han var smartare än sin matte som hade bestämt sig för att alla stora stenar under gräsmattan till trots så skulle trädet på plats. Femtielva stenar, ett hål på 80*80cm och 4 ½ skottkärra med jord senare så stod det där och vi fick alla sova gott.

28 Maj

1. jun, 2015

Fick lov att skicka bild till generalmatte på Effes vackra huvud, så söt när han ler och kisar.

Fick lov att skicka bild till generalmatte på Effes vackra huvud, så söt när han ler och kisar.

21 Maj

1. jun, 2015

Äntligen en kväll med grillning. Den gigantiska tallen (plus sisådär 5 björkar) togs ner idag. Effe tyckte det var härligt att både husse och matte var ute hela kvällen plus mannen som är sådär småläskig av ngn anledning (min far) men som man ändå ska försöka få uppmärksamhet av och busa med under skräckblandad förtjusning. Vi passade på att grilla korv till middag och Effe fick även han sin matskål utomhus. Underbart och svettigt tyckte vi allihop. Matte klippte gräsmatta samtidigt som hon skötte grillen medan männen lekte med motorsågen och kapade upp en gigantisk tallstam. En helt vanlig torsdagskväll :)

Imorgon åker vi mot Göteborg och bröllop. Effe ska för första gången få vara hos sin bonusfamilj och sova över. Vi vet att han kommer att få det toppenbra, vi vet ju att det finns en viss liten Emil som längtar som en galning efter honom. Bortskämd med kärlek kommer han att bli och husse å matte är väl dom som kommer att längta mest.