1 juli

4. jul, 2016

Hej

Så här ligger jag på dagarna och har full koll på lillsyrran

Midsommar

26. jun, 2016

Hej hallå!

Nu är vi i Idre, ska snart åka hem. Första gången vi har varit här på nästan 6mån. Såhär lång tid har det aldrig gått sedan vi varit uppe tidigare. Är matte som varit försiktig med att åka upp, först för att det var för långt till förlossningen härifrån och sen för att Eira var för liten. Matte är lite rädd för att jag och Kasper ska ryka ihop och då tycker hon det är lättare att vänta lite.
Jag och Kasper får fortfarande inte vara på samma ställe, vi konkurrerar lite om generalmatte och tjejerna så vi gruffar lite och det tycker matte inte om. Hon vill inte att vi ryker ihop och skadar varandra.

Vi har haft det jättebra häruppe, vi har två små ekorrar som ränner runt och retas å sen alla renarna man kan skälla på, men jag bryr mig inte så mkt, dom andra hundarna skäller mer. Jag skäller bara ibland.

Dom andra hundarna är väldigt nyfikna på min lillasyster men hon är min så jag håller lite koll. Vill helst inte vara på annat våningsplan än familjen för då blir jag ledsen. Vill ju vakta min lilla.

Idag åker vi hem till vårt varma hus,,, ni anar inte vad jag längtar till att vi får markiser!

Puss och hej

Juni den 6 2016

8. jun, 2016

Hej Dagboken

I helgen har jag varit hos min bonusfamilj, Pernilla, Stickan, Emil, Erik och Axel. Axel bor hos sin pappa ibland så honom träffar jag inte varje gång jag är där. Axels pappa träffar jag också ibland eftersom jag ibland är med Axel när han åker skidor, han har tagit fina foton på mig.

Hos min bonusfamilj får jag hur mycket kärlek, promenader och uppmärksamhet som helst. Emil tränar även mycket med mig. Jag tycker det är toppen speciellt nu när lillsyrran tar så mycket av mattes och husses uppmärksamhet. Jag ska tillbaks till Pernilla och Co nästa vecka för då ska matte till Stockholm och fira sin guddotter som tar studenten.

I helgen firade  dom mattes farmors som fyllde 96 år. Jag får också följa med hem till farmor Bittan men nu var det för mycket folk på kalaset denna gång.

Min lilla syster är nu 7 veckor gammal och jag håller koll på henne. Speciellt när hon ligger ute och börjar gråta, då brukar jag gå och lägga mig bredvid hennes vagn.

Idag är det 27 grader i skuggan. Då blir det jättevarmt i vårt hus. Jag längtar tills vi får våra nya markiser.  Nu verkar det komma regn och jag hör åskan. Tur min inte är rädd, det är inte jag!

Hej då!

Juni den 2 2016

2. jun, 2016

Solen skiner och jag håller på att smälta bort. Till och med vårat klinker som husse och matte fixat för mig i hallen är ljummet. Tanken var ju att jag skulle svalka mig på klinkersen på sommaren. Idag låg jag på grannarnas altan under tak medan matte fikade med sina kompisar, både jag och Eira behövde skugga. Sigrid lekte i barnpoolen som hennes mamma blåst upp. Jag var sugen på att dricka ur den men den var lite läskig. Matte försökte få mig att dricka men fick tillslut hämta en glassbytta med vatten åt mig. Önskar jag kunde sova ute för där är det 19 grader och inne är det över 27. Matte tycker att jag ska ligga nere i hallen eller i badrummet där golvet är svalt men jag vill ju sova bredvid Matte och Husses säng oavsett hur varmt det är. Korkat kanske ni tycker men man måste ju ha koll på familjen sin! Kram från Effe

Min lilla syster

6. maj, 2016

Eira min lilla syster

Eira min lilla syster