17 maj

17. maj, 2018

Matte i tårar.

Vi fick mina röntgen resultat i går. ED 00 och HD c. Indexet är inte klart än. Matte så ledsen. Hon tycker ju att jag är den finaste tiken i flocken. 

Jag ska få åka på utställnings träning på lördag. KUL hoppas jag kan sköta mig fint. Den 2 juni ska jag på min första utställning i Hedemora. Jag ska få sova hos min bror Efraim. Hoppas han gillar mig. Går allt fint kommer jag även ställas den 9 juni. Den gången får jag en handler för matte ska bort.

Matte har varit jätte tråkig sista tiden. Städar och håller på  men papper. Husse är och spelar golf.

12 maj lördag

12. maj, 2018

Nu har jag börjat kommit in i flockan. Jag tar för mig och börjar själa de andras mat. De tycker inte matte om så då säger hon till mig.

Jag börjar bli jätte sprallig och skäller massor när jag ska sätta på mig kopplett. Då får jag sitta tills jag är tyst. Nu har jag börjat fatta det.

Matte kallar mig ibland Puma för att jag är så vacker. Luna-Puma

8 maj 2018

8. maj, 2018

Hej jag heter Luna fast jag har namnet Rullgardina från början. Jag har fått flytta hem till kenneln igen. Matte var uppe i Nord Norge och hämta mig. Min underbara familj ville att jag skulle få lite fler berner kompisar och lite mer träning. Det känns lite konstigt att  vara med så många andra berner och inga barn och inga får. Jag har det fint de andra tikarna tyckte att jag var helt ok.

Det var en jätte lång resa hem till mitt nya gamla hem. Det tog en och en halv dag. Jag fick sova på hotell och sova i bilen många många timmar.

I dag har jag varit hos veterinären i Norge för att se om jag hade fina armbågar och höfter och det tyckte AC men vad Skk säger är ju en annan fråga.

Matte sover hos mig på golvet. Första natten när vi kom hem kloclan tre på natten fick jag och matte sova nere men natten som var sov vi uppe hos de andra.

Matte tänker anmäla mig till inoff i Hedemora och off i Leksand. Hon tycker att jag är jätte fin och trevlig.

Jag har redan börjat träna för utställning. Jag ska stå i stället för att sitta när jag får godis, sen tittar matte på mina tänder. Vi springer också så jag ska trava fint. Matte tycker att jag är jätte duktig! De ni