8 December 2015

8. dec, 2015

Jag heter Loppan och har tagit över bloggandet på denna  sida. Jag ska skriva från oss fyrbenta. Matte har suttit och flyttat alla inlägg under 2015 till ny sida Blogg 2015. Hon har varit jätte tråkig. Inte är det roligare nu när hon är sjuk och husse har åkt ner till Viking.

Vi tror att vi behöver vara mer på vår vakt nu när hon är sjuk så vi skäller lite väl mycket ibland.  I natt sov vi alla fem fyrbenta med matte i valprummet. Mysigt men trångt i sängen. Matte behövde våran värme. Kanske blir hon friskare om vi värmer henne. Hon får lite kortare stubin när hon har feber, snuva och ont i huvudet. Så det gäller att vi inte skäller för mycket på alla bilar som går på gatan utanför

Ute har vi lite snö kvar. Det var så fint med 2 dm ny snö sen kom värmen och mycket snö blev till vatten och nu is. Trist med alla värme växlingar.

Matte har tagit fram tomtar mm till jul. Hon har inte tänkt på att hon måste damma allt före julafton för vi viftar om kring både hår och hudavlagringar som lägger på allt det fina hon gjort ordning. Hon kanske borde vänta som hon gjorde förr, allt tas fram natten  mellan den 23 och den 24 när hela huset är ny städat.

Ni som läst Mattes blogg under sommaren kanske kommer ihåg att vår sista valp kallades för Juni tills hennes matte ville ge henne det fina namnet Minna. Tur att hon nu heter Minna Juni för Vikings nya människo valp ska heta Juni. Matte är jätte glad för Juni är ett så fint namn.