17 juni

17. jun, 2019

Regn fast det inte ska regna! Enligt alla vädergubbar

Jag har varit hos en hundkommunikatör. Gabriella Rastad.

Hon sa helt rätta saker om mig! Matte tycker det är konstigt att hon kunde läsa av mig så bra. Matte var ganska glad när vi åkte där i från. Vi åkte hem till Fanny som också hade varit hos henne. Men Fannys matte var inte alls glad. Hon sa att det bara var strunt som Gabriella sagt. Fast jag tror ändå att min matte tyckte att hon sagt en del sanningar.

Matte planerar och planerar för att resa och hämta Pyret. Hoppas det blir av.

Snart kommer Lill matte Ella hit det längtar jag efter.

 

 

Juni 4 2019

4. jun, 2019

KUL KUL!

Jag älskar att åka husbil med matte och husse. Jag hatar åka caddy bilen!

Vi var i Orsa i söndags på hund träff igen. Luna och Affi rök ihop. Konstigt att Luna inte gillar oss alls. Inte  hemma och inte ute.

Det var 8 hundar där kul. Eva och Ella kom också. Helt oväntat för matte kul kul.

Nu är det nog klart vi kommer få ett lite Pyre här hemma hon kommer heta Pyret. Hon är svart och kommer från ett annat land. Hon är åtta veckor nu men hon måste vänta tills hon är 15 för att få komma till Sverige. Hoppas vi tre här hemma kommer gilla henne. Först kommer ju  matte åka ner till Skåne och para Idun så det kanske blir mycket hundar här ett tag. Luna ska ju också paras i augusti. Hoppas matte får lite valpar så hon blir lite gladare. Kolla bilden bredvid så ser ni vilken snygging jag är :)

23 MAJ

23. maj, 2019

Hej alla som läser min blogg. Nu igen var det jag som fick följa med på träning. Denna gång i Gävle. Både Nellie och Idun var där. KUL KUL. jag och Affi kanske inte uppförde oss som bäst. Vi skälde och jag gav mig på Affi för jag ville ju synas mest. INTE bra.

Nellie var jäte duktig att dra och det var även Idun. Jag var lite rädd för den där skackeln den var lite otäck tycker jag.

I dag har matte fixat så hon ska gör minst tre drag med två hjul. Bra för alla som vill träna. Kolla bilden bred vid det är Nellie. Som jag är faster till.

16 maj 2019

16. maj, 2019

Jag fick följa med på hundträffen denn gång. Luna och jag får turas om! Jätte roligt! Fört kommer alla och vi hälsar på varandra lite små busiga för vi är lite överglada. Sen blir det promenad, grillning, några tränar drag andra rally lydnad men ingen träna för utställning denna gång.

Fanny är jätte jätte duktig på att dra, men det är inte jag. Jag vet att Luna är duktig också.

Vet ni vad jag tror att matte är lite otrogen mot oss hon tittar på en annan ras också. Tänk om det kommer hit något riktigt monster. Undrar vad matte har i kikaren. Får väl se!

Jag vet att hon ska para Idun i juni. Så fler berner lär det bli. Sen är det Lunas tur. Hoppas jag kan få bli moster!!

Våren är äntligen här. Matte har slutat på PWH kommer att massera hemma i stället. Skönt för oss.

30 december

30. dec, 2018

Min födelsedag även mina syskons. Jag fyllde fem år, men matte tycker fortfarande att jag uppför mig som en valp. Jag älskar liksom livet och är mer vild en tam. Matte vill ha mig så här. Glad och sprallig.

Det har varit mycket som hänt här hemma så matte har inte kunnat hjälpa mig eller Luna att skriva. Huset har varit fullt av folk och är det ännu.

Nu har även katten Doris flyttat in för en vecka eller mer. Hon är jätte nöjd över att Mio och katt Ronja flyttat till himlen. Hon går här hemma med hög svansföring. Kommer hon för närmare ska hon allt få sig en omgång.