Hundkurs 27/4

12. maj, 2015

Det kan vara svårt att vara smart en hel timme på hundkursen...

Det kan vara svårt att vara smart en hel timme på hundkursen...

Video

12. maj, 2015

Hundkurs

14. apr, 2015

Efter trädfällningen och ett väldigt flyttande av trästibbar var det äntligen dags för veckans höjdpunkt, hundkurs med Medmarie. Träning träning träning och precis när Effe och jag kommit igång ordentligt var det slut för dagen. Men flitiga kursdeltagare som vi är utnyttjade vi träningsområdet för lite extra inkallning och "gå fot" i snabbt tempo mellan konerna. Är ju grymt att kunna vara helt lös tyckte vi båda!

Annars har det varit full rulle idag. Matte var hemma på lunchen och då kom även generalmatte allas kennelmamma med mormor Arwen förbi. Effe tyckte det var helt korrekt att ta mormor på en springtur från bilen genom att snabbt knipa kopplet som mormor satt fast i och springa mot huset. Han ville väl visa upp sitt fina hem :)

Kommentarer

Pernilla Skotte

20.04.2015 06:42

Oh va du är duktig Effe ! Och så fin ! Hoppas vi snart får träffa dig igen. Barnen pratar så mycket om dig. Hälsn från Länsbodarna

Arbetshelg

13. apr, 2015

Vilken jobbar helg. Fyra vändor till majbrasan efter att tomten tömts på en hel del sly och grenar. Effe är inte alltid till hjälp, han vill helst sno till sig både mindre träd och större grenar. jobbigt att gå med famnen full åt ett håll och det man bär på plötsligt dras åt andra hållet.

 igår var vi och hälsade på Pernilla och hennes familj, Effe ska få vara där ibland när vi inte får ihop det med jobb och dagistider. Effe var överlycklig och helt i gasen efter all uppmärksamhet sen däckade han totalt när vi var borta på middag. Det hann även bytas däck på båda bilarna, inte helt lätt med en hund som helst ska vara mitt i.

i och med att vi varit ute i princip hela helgen så har Effe fått mersmak och vill vara ute hela tiden... Men fick snällt stanna inne när det kom lite regn och vi passade på att storstäda... Rena golv igen, vi hoppas alla vädret håller sig fint ett tag.

Kommentarer

Sofie

23.04.2015 22:03

Så fin han är och såå lik vår Dumle Viktualia, kanske inte så konstigt då de är syskon känner igen egenskaperna du beskriver.....

Emelie

11.05.2015 23:28

Roligt att de är lika både till utseende och till sättet. Effe var ju rätt lugn som liten men det tar han igen nu istället.

Mysa

9. apr, 2015

Matte kan inte vi skippa att gå upp idag, du jobbade ju så sent igår kväll så vi kan väl vila och mysa en stund till... (hunden som inte sover i sängen men gärna vill få komma upp för lite kvälls- och morgonmys)

Kommentarer

Ingalill

09.04.2015 22:12

Underbara Efraim tur att du är hemme i Falun din lillasyster Loppan löper.