28 januari

28. jan, 2020

Matte tycker att jag är vackrast i värden. Synd bara att jag aldrig fick några valpar. 

Jag har allt tycker hon. Päls, färger, vinklar, ögon färg och uttryck. 

Här hemma har ju Fanny flyttat hem. Hon är inte lik oss hon är så lugn. Hon hade rävskabb när hon kom så nu har vi alla fått behandling. Sen hade hon diarre som smitta så alla vi fick lösa magar inte kul. Hon ska fortfarande ut mitt i natten och dassa. Sen sover hon jätte mycket. Helst ute i köket i fall att matte tappar något på golvet. 

29 december

29. dec, 2019

Vov vov.

Juleb har gått och alla som träffar mig säger att jag blivit en så lugn hund. Var jag inte det tidigare?

I vilket fall så är jag en mys hund nu.

Jag var med på promenaden i Mora det var ju super. Jag ska börja träna så även jag kan dra kärran som Fanny gjorde.

Matte tvätta mig i förr går så jag kunde åka på utställning men så blev det inte matte var inte tillräkligt frisk.

Jag ocg Pyret leker

10. nov, 2019

10 november

10. nov, 2019

VOV

Här har det hänt mycket. Ella har varit här och husse har fått en ny höft. När husse fick sin nya höft fick vi flytta in i ett annat sovrum så att vi inte skulle hoppa på hans nya höft. Nu har det gått tre veckor och vi får komma in i hans sovrum på morgonen en liten stund.

Husse är uppe och tränar en hel del så att han snart ska kunna stå på skidorna i spåret igen. Han har inget ont längre och det är härligt att se honom så glad. 

Jag bråkar ganska mycket på honom när han  sitter i soffan. Skäller på honom för att få fart på honom men det går inte. När jag skäller på det sättet blit matte ganska irriterad

Pyret som jag tyckte var ganska vidrig när hon kom har blivit min bästa lekkompis. Vi bus leker varje dag flera gånger och matte säger att jag är så snäll så snäll mot henne. Hon biter mig i tassarna och benen men jag lägger bar om kull henne lite försiktigt. Hon är en rolig leksak.

17 oktober

17. okt, 2019

Här händer det saker.

Jag och Affi har varit hos Eva och Reino och Luna fick vara hos Rolle och Lisbeth. Pyret fick följa med Matte och Husse till Stockholm. 

Husse skulle byta sin höft. Allt har gått bra!! Nu är vi hemma igen.

Det var lite tomt hos Eva för Ella har ju hos de andra i hundhimlen, sm tur är så finns ju twister. Han och jag är ganksa förtjusta i varandra och busar en hel del.

Eva har köpt en ny soffa som vi inte får vara i . Det vaar lite svårt att lära sig att inte hoppa upp i den.