Bästa syrran

7. nov, 2017

Mer godis syrran

7 november

7. nov, 2017

Nu ska jag berätta. Jag har ju varit på kollo när matte och husse och syrran var i Thailand. Jag har haft det underbart bra.

Undertiden matte och husse var borta blev jag pappa till fem stycken valpar tre  tikar och två hanar. mamma Carmen är du duktig mamma trots alla svårigheter hon fick gå igenom.  Titta på bilen här in till. På bilden är de bara några dagar gamla.

Se videon som jag lagt ut. Jag har den bästa lilla syster som finns. Matte sa nej till henne. Hon fick inte mata mig mer med godis men hon gjorde som hon ville. BÄSTA syrrran.

den 21 september

21. sep, 2017

VOVVVVV

Som det ser ut på ultraljudet ska jag bli pappa!! Veterinären såg minst sex små tickande hjärtan.  Tänk att få bli pappa till Carmens småttingar. Nu är  jag mallig.

fredag den 25 augusti

25. aug, 2017

Nu ni har jag varit på utställning tillsammans med min extra matte Pernilla och general matte. DET gick fantastiskt bra. Det var som jag aldrig gjort något annat. Domaren tyckte att jag var stabil, snygg, vacker päls fint huvud mm. Kan det bli bättre BIR. jag ska be general matte lägga ut en bild så ni får se mina fina rosetter.

Tack Pernilla för att du var en så bra handler åt mig. VOV VOV

söndag dn 13 augusti

13. aug, 2017

Jag glömde berätta att inavel mellan mig och Carmen är 0% och se här ED 105 och HD 104 snacka om bra match.

VOOOVVVV